Måling af glukose, laktat, blodgasser, elektrolytter og metabolitter

Anæstesiologi

Under den intraoperative monitorering af anæsteserede patienter og de procedurer der involverer særlige teknikker til mekanisk ventilation, spiller kontinuerlig monitorering en essentiel rolle, ved opretholdelse af kroppens normale funktioner.

Under den intraoperative monitorering af anæsteserede patienter og de procedurer der involverer særlige teknikker til mekanisk ventilation, f.eks. HFJV, HFO og ventilation af én lunge, spiller måling af glukose, laktat, blodgas, elektrolytter og metabolitter en afgørende rolle ved kontinuerlig monitorering, for at sikrer opretholdelse af normale kropsfunktioner.

Radiometers transkutane monitorer giver det sundhedsfaglige personale løbende information om patientens ventilation (tcpCO2) og oxygenering (SpO2) som en del af den intraoperative monitorering af anæsteserede patienter.

Dette gøres non-invasivt, hvilket er effektivt under procedurer, der involverer særlige teknikker til mekanisk ventilation som f.eks.  HFJV, HFO og ventilation af én lunge.

Derudover er transkutan monitorering af patientens ventilations- og oxygeneringsniveau effektivt til monitoreret sedering ved diagnostiske eller terapeutiske indgreb. Det kan f.eks. være endoskopi, laryngoskopi og bronkoskopi med bøjelig fiberoptik samt hjertekateterisering.

Monitorering af bivirkninger ved smertestillende medicin samt patientovervågning på opvågningsafdelingen er nogle af de andre anvendelsesområder.

Radiometers måling af glukose, laktat, blodgas, elektrolytter og metabolitter spiller en afgørende rolle ved kontinuerlig monitorering, der sikrer opretholdelse af normale kropsfunktioner.

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere
Glemt adgangskode
Bruger ikke fundet
OK
Radiometeransat? Indtast netværks-ID/initialer for at ændre din adgangskode
Vi har sendt en e-mail til dig for at ændre din adgangskode
Nulstil adgansgkode
Gem
Din adgangskode er ændret
Ny adgangskode påkrævet
Venligst skift din adgangkode for at benytte MyRadiometer
Gem
Din adgangskode er ændret