Tilgængelige resultater mens patienten stadig er til stede

Gynækologi og obstetrik

Det kan være nødvendigt at måle hæmoglobin, når kvinder lider af anæmi på grund af graviditet, voldsomme menstruationer, blødende fibromer eller endometriose.

Under graviditet er det nødvendigt løbende at måle hæmoglobin, så man kan opdage tidlige tegn på anæmi. Med de håndholdte HemoCue-apparater får I resultatet, mens patienten stadig er til stede. Hvis der konstateres anæmi, kan der udføres yderligere blodanalyser inden for den samme konsultation.

Tidlige tegn på graviditet kan påvises med Radiometers AQT90 FLEX, der måler βhCG både i fuldblod og plasma.

Gestationel diabetes, der rammer 2-5 % af alle gravide kvinder, er blevet kaldt en skjult epidemi. HemoCue glukoseapparatet, der måler yderst nøjagtigt og præcist, er et effektivt redskab til screening for og monitorering af gestationel diabetes.

Asfyksi under fødslen opstår, når barnets hjerne og andre organer ikke får ilt nok før, under og efter fødslen. Dette kan føre til hjerneskader, svært handicap eller endda at barnet dør. Ved at monitorere barnets ilt- og syre-base-status under og umiddelbart efter fødslen, kan asfyksi påvises, og der kan træffes foranstaltninger til at forhindre hjerneskader.

Føtale skalp prøver udføres under fødslen, og der tages prøver fra navlestrengen umiddelbart efter fødslen, for at sikre at barnets iltniveau er tilstrækkeligt.

Radiometer's ABL90 FLEX og safeCLINITUBES kapillærrør kan med fordel anvendes.

 

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere
Glemt adgangskode
Bruger ikke fundet
OK
Radiometeransat? Indtast netværks-ID/initialer for at ændre din adgangskode
Vi har sendt en e-mail til dig for at ændre din adgangskode
Nulstil adgansgkode
Gem
Din adgangskode er ændret
Ny adgangskode påkrævet
Venligst skift din adgangkode for at benytte MyRadiometer
Gem
Din adgangskode er ændret