Kundeundervisning

Spar værdifuld tid med effektivt styret og brugertilpasset undervisning

I travle miljøer, hvor hurtige beslutninger kan redde liv, er det rigtige kompetenceniveau altafgørende.

Undervisning er en del af dagligdagen for de fleste sundhedsfaglige medarbejdere, der har travlt og meget udstyr, der skal håndteres. Men hvis undervisningen ikke planlægges, målrettes, håndteres og forstærkes tilstrækkeligt, kan personalet miste deres viden, og deres værdifulde tid er spildt.

Radiometers undervisningsprogram hjælper dig med at etablere og håndtere de rigtige kompetencer på effektiv vis, så de passer til medarbejdernes ansvarsopgaver.

Programmet fokuserer desuden på overholdelse af myndighedernes krav, så du er sikker på, at de nødvendige kompetencer er godt funderet, veldokumenteret og nemme at få adgang til, når der er brug for det.

5-komponents undervisning med stor gennemslagskraft

Radiometers undervisningsprogram følger forskellige undervisningsformer og omfatter gentagelse af nøglepunkter, refleksion og praktiske øvelser, så tiden udnyttes bedst muligt.

Vi kalder det undervisning med gennemslagskraft, og det består af fem komponenter: 

  • Planlægning sikrer, at der kan udarbejdes individuelle undervisningsplaner i henhold til elevens rolle og ønskede kompetenceniveau.

  • Præundervisning forbereder eleven til de praktiske øvelser via e-learning af høj kvalitet, der giver en solid og grundlæggende viden om materialet. Det giver eleverne mulighed for at reflektere over deres viden og forberede kvalificerede spørgsmål til det senere forløb med praktiske øvelser og sikrer effektiv udnyttelse af både eleven og underviserens tid.

  • Praktiske øvelser giver eleven mulighed for at udføre de relevante opgaver og processer med direkte vejledning fra underviseren.

  • Certificering sikrer kompetencetest og dokumentation af hensyn til myndighedernes krav.

  • Recertificering sikrer forstærkning af medarbejdernes viden og fortsat compliance.

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere
Glemt adgangskode
Bruger ikke fundet
OK
Radiometeransat? Indtast netværks-ID/initialer for at ændre din adgangskode
Vi har sendt en e-mail til dig for at ændre din adgangskode
Nulstil adgansgkode
Gem
Din adgangskode er ændret
Ny adgangskode påkrævet
Venligst skift din adgangkode for at benytte MyRadiometer
Gem
Din adgangskode er ændret