Radiometers privatlivspolitik

Med virkning fra 1. juli 2020 Version 2.1

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi håndterer de personlige data, som gives til os på hjemmesider, mobilsider, mobilapplikationer og andre digitale tjenester og produkter samt offline, der styres af Radiometer Åkandevej 21, 2700 Brønshøj, Danmark eller enhver partner, der driver virksomhed som Radiometer, der linker til denne privatlivspolitik (samlet “Radiometer-websteder“).  Radiometer er dataansvarlig i forbindelse med behandling af personlige data i henhold til den gældende lovgivning.

Privatlivspolitikken gælder ikke for Radiometer-websteder, der ikke linker til denne privatlivspolitik, eller tredjepartswebsites, som Radiometer eventuelt linker til.

 

Typer af oplysninger, vi indsamler

De typer af personlige dadta, som vi kan indsamle, når du anvender Radiometer-webstederne er beskrevet i dette afsnit og omfatter både oplysninger, som du giver os, og oplysninger, som vi indsamler automatisk, når du bruger Radiometer-webstederne.

I forbindelse med formålene for denne privatlivspolitik betyder “personlige data“ (også kaldet “personoplysninger“) oplysninger, der identificerer dig, eller som med rimelighed kunne bruges til at identificere dig. Eksempler på personlige data er eksempelvis navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

Oplysninger, du giver

Du behøver ikke at tilmelde dig en tjeneste eller et program for at modtage mange af de oplysninger, der er tilgængelige gennem Radiometer-webstederne. Men noget af vores indhold er dog kun tilgængeligt for registrerede eller identificerede brugere og kræver, at du opretter en profil eller giver specifikke oplysninger om dig selv for at tilbyde dig tjenesten.

Personlige data, du giver, når du besøger Radiometer-websteder

Radiometer indsamler personlige data, som du giver på Radiometer-websteder.  Du kan gøre dette, når du køber et produkt, for at modtage produkter og oplysninger, når du kontakter Radiometers kundeservice eller besvarer spørgeskemaer eller undersøgelser fra Radiometer. Sådanne data omfatter:

Kontaktoplysninger, såsom dit navn, din adresse, dit telefonnummer eller din e-mail-adresse
Registreringsoplysninger, såsom dit brugernavn og din adgangskode
Lønningsoplysninger, når du leverer en tjeneste til Radiometer 
Ansættelses-, uddannelses- og andre baggrundsoplysninger, når du forhører dig vedrørende ansættelse hos Radiometer
Betalingsoplysninger (såsom bankoplysninger, betalingskortnummer, udløbsdato, leveringsadresse og faktureringsadresse)
Indhold, som du kan give (for eksempel når du udfylder vores onlinekontaktformular eller indsender andre oplysninger).

Personlige data, du deler i forbindelse med andre interaktioner med Radiometer

Du kontakter måske Radiometer for at stille spørgsmål, drøfte dine bekymringer eller rapportere problemer vedrørende vores produkter. Hvis du kommunikerer med eller anmoder om oplysninger fra Radiometer, bliver du muligvis bedt om at give dine kontaktoplysninger og andre eventuelle personlige data, der er relevante for din anmodning. Disse oplysninger omfatter: f.eks. kontaktoplysninger.

 

Oplysninger, der kan blive indsamlet automatisk

Når du bruger Radiometer-websteder, kan vi også indsamle visse brugs- og enhedsoplysninger automatisk, som beskrevet herunder. Din IP-adresse og ikke-identificerende oplysninger om din brug af Radiometer-websteder kan blive indsamlet automatisk ved hjælp af sporingsteknologier som cookies. Disse oplysninger omfatter: f.eks. enheds- og annonceidentifikatorer, browsertype, operativsystem, internetudbyder, sider, du besøger før og efter brug af webstedet, dato og klokkeslet for dit besøg, oplysninger om de links, du klikker på, og de sider, du ser på webstedet, og andre standardserverlogoplysninger. Din hjemmesidebrowser-software kan være indstillet til at afvise alle cookies. Cookies kan imidlertid gøre det muligt for dig at drage fordel af nogle af webstedets vigtige funktioner, så de virker muligvis ikke, hvis du afviser cookies.

IP-adresse

Vi registrerer muligvis Internetprotokoladressen (IP-adressen) på din computer eller andre elektroniske enheder, når du besøger Radiometer-websteder. En IP-adresse identificerer den elektroniske enhed, du bruger til at besøge webstederne, hvilket gør det muligt for os at opretholde kommunikationen med din computer, når du bevæger dig rundt på Radiometer-webstederne, og levere tilpasset indhold.

Cookies og andre sporingsteknologier

Vi indsamler desuden oplysninger om din brug af Radiometer-webstederne gennem sporingsteknologier, såsom cookies og web beacons. En “cookie“ er en unik numerisk kode, der overføres til din computer for at spore dine interesser og præferencer og genkende dig som en tilbagevendende besøgende. En “web beacon“ er et transparent grafisk billede, der placeres på et websted, i en e-mail eller i en annonce, og som muliggør overvågning af ting som brugeraktivitet eller webstedstrafik. Disse teknologier hjælper med at huske dine præferencer og tillader os at levere det indhold og de funktioner til dig, som sandsynligvis er af størst interesse for dig baseret på “clickstream“-data, der viser dine tidligere aktiviteter på Radiometer-webstederne. Radiometer-webstederne bruger Google Analytics til sporingsformål.  

Vi deler muligvis oplysninger om din brug af Radiometer-websteder med tjenesteudbydere, der hjælper os med personlig tilpasning og levering af onlinemarketing og annoncer. Vi kan eksempelvis bruge Google Display-annoncering (såsom retargeting med Google Analytics, eksponeringsrapportering på Google Display-netværket, DoubleClick Campaign Manager-integrering og Google Analytics-rapporter om demografi og interesser) for (1) at vise dig vores reklamer på andre hjemmesider baseret på dine tidligere besøg på Radiometer-websteder og (2) få en bedre forståelse af vores reklameindtryk og brugen af reklametjenester. I forbindelse med Google Analytics’ demografi- og interesserapporteringstjeneste bruger vi muligvis data fra Googles interessebaserede reklame- eller tredjeparters målgruppedata (såsom alder, køn og interesser) ved hjælp af Google Analytics for at forstå og forbedre vores marketingkampagner og webstedsindhold. 

Noget af vores onlineannoncering kan foregå gennem Google Display-annoncering. Som en del af dette program bruger vi muligvis Google Analytics-funktioner såsom retargeting. I forbindelse med den funktion og andre funktioner, der tilbydes af andre reklamenetværker, kan vi og operatører af reklamenetværker, herunder Google, bruge tredjeparts-cookies (såsom DoubleClick-cookie) – og i nogle tilfælde førsteparts-cookies (såsom Google Analytics-cookie) – til at præge, optimere og levere reklamer på tværs af internettet, baseret på en brugers tidligere besøg på Radiometer-websteder. Vi viser dig muligvis også reklamer fra nogle af vores tilknyttede virksomheder, når du besøger Radiometer-websteder. 

Når vi afslører data i forretningsøjemed som drøftet ovenfor, afslører vi datakategorierne, der står nævnt ovenfor i Typer af oplysninger, vi indsamler.

Du kan takke nej til Google-reklamer ved at besøge http://www.google.com/ads/preferences. Hvis du ikke ønsker, at dine data bliver brugt af Google Analytics, kan du installere browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics på Google Analytics’ fravalgsside. 

For at få flere oplysninger om cookies og andre sporingsteknologier, herunder hvordan man deaktiverer dem, bedes du besøge http://www.allaboutcookies.org/. Bemærk venligst, at visse cookies er afgørende for vores websteders funktion, og at sletning eller deaktivering af dem reducerer webstedets funktionalitet.  

Mobilsporing

Nogle Radiometer-websteder er tilgængelige enten som mobilapplikationer eller mobilsider, som du kan bruge på din mobile enhed. Hvis du bruger en mobil enhed til at skaffe adgang til og bruge Radiometer-websteder, kan vi, udover de øvrige oplysninger beskrevet ovenfor, indsamle følgende mobilspecifikke oplysninger: enheds- eller annoncerings-ID, enhedstype, hardwaretype, medieadgangskontrol- (“MAC”)-adresse, international mobiludstyrsidentitet (“IMEI”), versionen af dit mobiloperativsystem, platformen, der bruges til at få adgang til eller downloade Radiometer-webstedet (f.eks. Apple, Google, Amazon, Windows), placeringsoplysninger og brugsoplysninger om din enhed og din brug af Radiometer-websteder.

Oplysninger, der indsamles fra andre kilder

Vi kombinerer muligvis information om dig fra Radiometer-websteder med oplysninger, som du giver offline, til de formål, der er angivet i denne bekendtgørelse.  Alle personlige data, som vi kommer i besiddelse af offline fra dig eller andre, bliver behandlet i overensstemmelse med bekendtgørelseskravene og øvrig gældende lovgivning. 

 

Sådan bruger vi dine oplysninger

Vi bruger dine personlige data til at levere produktet og de tjenester, du har anmodet om, til dig, kommunikere med dig, forbedre din oplevelse på Radiometer-webstederne, forbedre vores produkter og tjenester generelt og til andre interne forretningsformål, herunder at opdage sikkerhedshændelser, fejlfinding med henblik på at identificere og reparere fejl, der forringer den eksisterende funktionalitet, udføre tjenester på dine vegne, som du anmoder om (såsom at levere onlinemarketing og -annoncering) og udføre transaktioner. Disse anvendelsesområder kan desuden omfatte registrering, organisering, strukturering, lagring, tilpasning eller ændring, genfinding, konsultation, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller anden tilgængeliggørelse, tilpasning eller kombinering, restriktion, sletning eller makulering af personlige data. Vi beholder kun de personlige data, vi indsamler om dig,  så længe som det med rimelighed er nødvendigt for formålene, der er beskrevet ovenfor, og i overensstemmelse med de gældende love.

Levering af produkter og tjenester, du anmoder om

Hvis du vælger at købe et produkt eller tage imod vores tjenester, bruger vi personlige data, som du giver gennem Radiometer-webstederne, til at administrere dine ordrer og fakturaer, behandle betalinger, besvare dine spørgsmål, levere de tjenester, du anmoder om, og tilbyde en optimal kundeoplevelse.

Marketing

Du kan også modtage marketingoplysninger fra Radiometer og relaterede affilierede selskaber, såsom tilbud i forbindelse med Radiometer-relaterede produkter eller tjenester, invitationer til at deltage i undersøgelser om vores produkter eller meddelelser om specielle kampagner. I disse tilfælde benytter vi dine kontaktoplysninger eller andre personlige data til at sende marketingoplysninger til dig.

Tilpasset brugeroplevelse

De personlige data, som du giver, kan bruges til at oprette tilpassede tilbud, oplysninger eller tjenester, der er skræddersyet til dine interesser og præferencer. Vi kan desuden benytte din IP-adresse og de data, som vi indhenter automatisk gennem brug af cookies eller lignende sporingsteknologier, til at gøre vores Radiometer-websteder nemmere at bruge og navigere på samt til at personliggøre indholdet, der leveres på Radiometer-webstederne, ved at forudse hvilke oplysninger og tjenester, der kan være af interesse for dig.

Virksomheds- og produktforbedring

For at få mere information, der kan hjælpe Radiometer med bedre at forstå kundens behov og hjælpe med at forbedre, udvikle og evaluere produkter, tjenester, materialer og programmer. Radiometer analyserer de oplysninger, som du har givet. Til disse formål benytter Radiometer ikke oplysninger, der kan identificere dig direkte.

Webstedsanalyse og -forbedring

Vi kan bruge de oplysninger, som du giver, og de oplysninger, som vi indsamler automatisk om din brug af Radiometer-webstederne, til at overvåge brugertrafikmønstre og -præferencer med henblik på webstedsforbedring, -analyse og -optimering.

Det juridiske grundlag for behandling

I henhold til den gældende lovgivning skal Radiometer have et juridisk grundlag for at behandle dine personlige data. Hvilket juridisk grundlag, der gælder i et bestemt tilfælde, afhænger af, til hvilket af de specifikke formål, der er beskrevet ovenfor, Radiometer behandler dine personlige data.

I visse tilfælde, og hvor det er påkrævet i henhold til den gældende lovgivning, kan Radiometer bede dig om samtykke til at indsamle og behandle dine personlige data. Hvis du vælger at give dit samtykke, kan du senere trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet “Dine privatlivsvalg“.  Bemærk venligst, at tilbagetrækningen af samtykket ikke påvirker behandling, der allerede har fundet sted. 
I andre tilfælde kan behandlingen af dine personlige data være nødvendig for at overholde en gældende lov eller forordning eller for at udføre en kontrakt, som du er underlagt. Du kan muligvis ikke fravælge denne behandling, eller dit valg om at fravælge kan påvirke vores evne til at udføre en kontraktmæssig forpligtelse, som du ellers har krav på.
I atter andre tilfælde kan Radiometer behandle dine personlige data baseret på Radiometers legitime interesser i forbindelse med kommunikation med dig vedrørende vores produkter og tjenester og om videnskabelig forskning og uddannelsesmæssige muligheder.  Du har ret til at fravælge al behandling af dine personlige data af denne type.  Det kan du gøre ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet “Dine privatlivsvalg“.  

 

Oplysninger, vi deler

Vi kan muligvis dele oplysninger om din brug af Radiometer-websteder til visse forretningsformål, som følger:

Tredjepartsannoncering og adfærdsbaseret onlineannoncering

Du kan modtage onlineannoncer for Radiometer-produkter og -tjenester på tredjepartshjemmesider og mobiltjenester, der er skræddersyet til dig, eksempelvis på baggrund af de oplysninger, du giver til Radiometer eller en tredjepartshjemmeside, du besøger, eller af din browsingaktivitet, dine køb eller andre interesser. Disse typer skræddersyede onlineannoncer kan komme gennem flere forskellige kilder, såsom følgende:

Vi deler muligvis dine ikke-identificerende oplysninger, som vi har indhentet gennem cookies og andre sporingsteknologier på vores Radiometer-websteder, med vores reklameudbydere.
Visse Radiometer-websteder deltager i adfærdsbaseret onlineannoncering (dette kaldes også nogle gange for retargeting-annoncering eller interessebaseret annoncering). Du kan identificere disse websteder med linket “Reklamevalg” i fodnoten. Vores annonceringsnetværkspartnere kan placere og bruge cookies på Radiometer-webstederne og på andre tredjepartshjemmesider for at indsamle oplysninger om dine aktiviteter med henblik på at levere onlinereklamer, der er baseret på dine interesser. Når en adfærdsbaseret onlinereklame fra Radiometer leveres til dig, får du vist et “Reklamevalg”-ikon Hvis du klikker på ikonet eller linket, bliver du ledt til en hjemmeside, hvor du kan administrere eller fravælge brugen af data om din browsing-historik, der bruges til at levere adfærdsbaserede onlinereklamer. Hvis du fravælger den, ser du muligvis stadig reklamer online, herunder reklamer fra Radiometer, der er baseret på andre oplysninger (f.eks. baseret på indholdet af siden, der vises, i stedet for din tidligere webnavigation). I nogle tilfælde kan der stadig blive indsamlet data om dine browsing-aktiviteter af disse tredjepartsannoncører, men de bruger ikke disse data til at levere reklamer, der er baseret på din tidligere browsing-adfærd online. 
Nogle webbrowsere kan transmittere “spor-ikke”-signaler til hjemmesiderne, som browseren kommunikerer med. På ikrafttrædelsesdatoen for denne privatlivspolitik er der endnu ikke fastsat en branchestandard for, hvorledes man skal reagere på disse signaler. Derfor reagerer Radiometer ikke på disse signaler på nuværende tidspunkt. Som nævnt ovenfor kan du fravælge annoncører, der benytter din browsing-historik til at levere adfærdsbaserede onlinereklamer ved at besøge reklamevalg.

Affilierede selskaber, sælgere og leverandører

Vi samarbejder med leverandører og affilierede selskaber, der hjælper os med at drive vores forretning, og som kan have behov for at få adgang til dine personlige data i forbindelse med levering af tjenester til Radiometer.   Vi kræver, at disse parter anvender dine personlige data i overensstemmelse med den gældende lovgivning og rimelig privatlivsbeskyttelse. 
Du finder alle tilknyttede affilierede selskaber her .

Websteder med delt varemærke

Vi kan indgå partnerskab med andre virksomheder for at levere indhold eller tjenester til dig som samarbejde eller med delt varemærke. På et websted med delt varemærke vil du se både Radiometer-logoet og samarbejdspartnerens logo på din skærm. Du bør læse de individuelle privatlivspolitikker fra vores partnere med delt varemærke, da de på nogle områder kan være forskellige fra vores. At læse disse politikker hjælper dig med at træffe en velbegrundet beslutning om, hvorvidt du ønsker at give dine oplysninger til en bestemt side.

Produktrapporter

Hvis du kontakter Radiometer vedrørende din oplevelse med brug af et af vores produkter, kan vi bruge oplysningerne, du giver, i forbindelse med indsendelse af rapporter til den relevante tilsynsmyndighed, som det er påkrævet af os i henhold til loven.

Juridiske rettigheder og forpligtelser

I visse begrænsede tilfælde kan Radiometer være nødsaget til at videregive dine personlige data for at leve op til en juridisk forpligtelse eller et juridisk krav, som at f.eks. overholde rapporteringsforpligtelser over for vores tilsynsmyndigheder vedrørende vores produkters sikkerhed eller i forbindelse med salg eller overførsel af en af vores produktlinjer eller afdelinger, der omfatter de tjenester, der leveres gennem et eller flere af Radiometer-webstederne. I den slags tilfælde træffer vi foranstaltninger for at beskytte dine personlige data i det omfang, det er muligt. Vi forbeholder os desuden ret til at bruge personlige data til at efterforske og retsforfølge brugere, der overtræder vores regler, eller som udviser adfærd, der er ulovlig eller skadelig for andre eller andres ejendom.

Organisationsændring

I tilfælde af, at Radiometer beslutter sig for at omorganisere eller afhænde vores virksomhed gennem salg, fusion eller erhvervelse, kan Radiometer dele personlige data om dig med faktiske eller potentielle købere.  Vi kræver, at alle faktiske eller potentielle købere behandler disse personlige data på en måde, der er i overensstemmelse med denne politik.

 

Børns privatliv

Radiometer indsamler eller bruger ikke bevidst nogen personlige data direkte fra børn på Radiometer-webstederne (vi definerer “børn” som mindreårige under 18 år). Vi tillader ikke bevidst børn at bestille vores produkter, kommunikere med os eller bruge nogen af vores onlinetjenester. Hvis du er forælder og finder ud af, at dit barn har leveret oplysninger til os, bedes du kontakte os ved hjælp af en af metoderne, der er beskrevet herunder. Vi vil herefter hjælpe dig med at håndtere problemet.

Dine privatlivsvalg

Du har ret til at blive informeret om vores datapraksis samt om enheder, som vi har delt dine personlige data med, og muligheden for at nægte samtykke og konsekvensen af en sådan nægtelse.  Du har også ret til at se og modtage en kopi af personlige data om dig, som vi opbevarer, samt at bede os om at foretage rettelser i unøjagtige eller ufuldstændige personlige data om dig.  Du har ret til at modtage data, som du har givet til os, i et maskinlæsbart format og til at overføre de pågældende data til en anden dataansvarlig. Du kan også anmode om sletning af dine personlige data, begrænsning af behandlingen af dem eller modsætte dig behandlingen af personlige data om dig. Vi overholder alle andre rettigheder du måtte have i henhold til den gældende lovgivning ud over de ovennævnte.

I overensstemmelse med den gældende lovgivning kan du også anmode om adgang til oplysninger om hvilke kategorier af personlig data, vi indsamler, fra hvilke kilder vi indhenter de personlige data, hvorfor vi indsamlede dem, og hvem vi deler dem med.

For at anmode om adgang til personlige data om dig, udøve eventuelle andre rettigheder, indgive en bekymring, klage eller anmodning om rettelse eller for at fravælge visse programmer, bedes du kontakte vores privatlivskontor ved at klikke på linket “Kontakt os” på det Radiometer-websted, du bruger, ved at bruge kontaktoplysningerne til Radiometer på den Radiometer-mobilapplikation, du bruger, eller ved at sende en e-mail på privacy@radiometer.dk. Du kan også sende et brev til denne adresse:

Radiometer Medical ApS 
Att.: Jura og overholdelse (privatlivskontor) 
Åkandevej 21
2700 Brønshøj
Danmark

Mange lande har en databeskyttelsesmyndighed for at sikre, at databeskyttelsesloven bliver overholdt. Hvis du ønsker flere oplysninger om dine privatlivsrettigheder, eller hvis du ikke kan løse et problem direkte med os og ønsker at klage, kan du kontakte din lokale myndighed.

I al kommunikation med Radiometer bedes du inkludere din e-mail-adresse, webstedets adresse, mobilapplikation og/eller det specifikke Radiometer-produkt, som du har givet personlige data til (f.eks. Radiometer.com), og en detaljeret forklaring af din anmodning. Hvis du gerne vil slette, ændre eller rette dine personlige data, og du kontakter os via e-mail, bedes du skrive “Anmodning om sletning” eller “Anmodning om ændring/rettelse” i e-mailens emnefelt. Vi svarer på alle rimelige anmodninger inden for en rimelig tid, og det kan være nødvendigt for os at få yderlige bekræftelse af din identitet for at behandle visse anmodninger.

Når vi har modtaget din anmodning, kan det være nødvendigt for os at kontakte dig for at få yderligere verifikation af relevante detaljer. I overensstemmelse med den gældende lovgivning har du muligvis ret til at indsende en anmodning gennem en bemyndiget repræsentant.  For at udpege en bemyndiget repræsentant til at udøve dine rettigheder og valg på dine vegne bedes du fremlægge tilstrækkelig dokumentation for overdragelse af beføjelser.

Yderligere bekendtgørelse til borgere i Californien

Med forbehold af visse begrænsninger i California Civil Code § 1798.83 kan borgere i Californien bede os om at give dem (i) en liste over visse kategorier af personlige data, som vi har videregivet til tredjeparter til deres direct marketing-formål i det foregående kalenderår, og (ii) disse tredjeparters identitet. Udelukkende som information, da Radiometer ikke deler eller sælger dine data.

 

Datasikkerhed

Radiometer opretholder rimelige tekniske, administrative og fysiske kontroller for at sikre alle personlige data, der indsamles gennem Radiometer-websteder. Der er imidlertid altid en risiko for, at en uautoriseret tredjepart kan opfange en internettransmission, eller at nogen finder en måde at omgå vores sikkerhedssystemer på. Vi opfordrer dig til at udvise forsigtighed, når du sender personlige data over internettet, især oplysninger relateret til økonomi. Radiometer kan ikke garantere, at uautoriserede tredjeparter ikke skaffer sig adgang til dine personlige data. Derfor skal du afveje fordelene og ulemperne, når du indsender dine personlige data til Radiometer-websteder.

 

 

Tredjepartswebsteder og plugins fra sociale medier

Denne privatlivspolitik gælder ikke for Radiometer-websteder, der ikke linker til denne privatlivspolitik, eller tredjepartshjemmesider, som Radiometer eventuelt linker til. Radiometer-websteder kan bruge plugins fra sociale medier (f.eks. Facebooks “Synes godt om”-knap, “Del til Twitter”-knappen) for at gøre det let for dig at dele oplysninger med andre. Når du besøger Radiometer-websteder, kan operatøren af det sociale plugin placere en cookie på din computer eller anden elektroniske enhed, der gør det muligt for operatøren at genkende enkeltpersoner, der tidligere har besøgt vores websted eller andre websteder og tjenester og at modtage oplysninger om, at du har besøgt vores Radiometer-websted. Plugin'et fra sociale medier tillader også det sociale medie at dele information om dine aktiviteter på vores Radiometer-websted med andre brugere af deres sociale medieside. Disse deleindstillinger administreres af det sociale medie og er underlagt dets privatlivspolitik.

Adgang til vores websteder verden over

Webstedet er ejet og drives af Radiometer i Danmark, men oplysningerne, du giver, vil være tilgængelige for vores affilierede selskaber, sælgere og leverandører i andre lande i overensstemmelse med denne politik. Hvis du besøger dette websted fra et andet land end Danmark, vil din kommunikation med os derudover nødvendigvis medføre overførsel af oplysninger på tværs af internationale grænser. Niveauet af juridisk beskyttelse af personlige data er ikke det samme i alle lande. Vi træffer imidlertid de sikkerhedsforanstaltninger, der er beskrevet i denne privatlivspolitik med henblik på at beskytte dine oplysninger. Ved at bruge dette websted er du indforstået med, at dine personlige data bliver lagret og behandlet i USA og i ethvert land, som vi kan overføre dine oplysninger til i forbindelse med vores forretningsdrift.

Radiometer kan overføre personlig data om dig til relaterede affilierede selskaber verden over.  Disse affilierede selskaber kan derefter overføre personlige data om dig til andre relaterede affilierede selskaber.  Visse affilierede selskaber kan være i lande, der ikke garanterer en tilstrækkelig grad af databeskyttelse.  Ikke desto mindre er alle Radiometers relaterede affilierede selskaber forpligtet til at behandle personlige data på en måde, der stemmer overens med denne politik. Vi overfører kun dine personlige data bevidst eller til tredjepart, når vi mener, at der eksisterer tilstrækkelige niveauer af beskyttelse for at beskytte integriteten og sikkerheden af dine personlige data, der bliver behandlet, i overensstemmelse med de gældende databeskyttelseslove.  Når det er nødvendigt, herunder i forbindelse med overførsler til affilierede selskaber, benytter vi standardkontraktklausuler, der er godkendt af EU, til at yde den pågældende beskyttelse.  For at få yderligere oplysninger om de sikkerhedsforanstaltninger, vi har etableret i forbindelse med overførsler af personlige data på tværs af grænser, bedes du kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der står i afsnittet “Dine privatlivsvalg”. 

 

 

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi bruger kun personlige data på den måde, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, der var gældende, da oplysningerne blev indsamlet fra dig, eller som du har tilladt. Vi forbeholder os dog ret til at ændre betingelserne i denne privatlivspolitik til enhver tid med forbehold for alle gældende samtykkekrav. Alle ændringer i denne privatlivspolitik bliver vist på denne side med en ny ikrafttrædelsesdato. Radiometer opfordrer dig til at gennemse denne privatlivspolitik regelmæssigt for at blive bekendt med eventuelle ændringer. Alle personlige data, der indsamles ved din fortsatte brug af Radiometer-websteder, bliver behandlet i overensstemmelse med den aktuelle offentliggjorte privatlivspolitik.

 

Kun for russiske borgere

Denne del af privatlivspolitikken gælder kun for russiske borgere. 

Behandling af dine personlige data udføres af Radiometer, der har sin forretningsadresse på Åkandevej 21, 2700 Brønshøj, Danmark, til de formål og på det juridiske grundlag, der er defineret i denne privatlivspolitik.  Vi indhenter altid forudgående udtrykkeligt samtykke fra dig, når vi behandler dine personlige data til marketingformål eller bruger sporingsteknologier, såsom cookies. 

Den dataansvarlige under denne privatlivspolitik for russiske brugere er Radiometer Medical ApS.  

Vi udfører følgende handlinger med dine personlige data med og uden brug af automatiserede midler: Indsamling, registrering, systematisering, akkumulering, lagring, specificering (opdatering, modificering), genfinding, brug, overførsel (levering, adgang), herunder overførsler på tværs af grænser, anonymisering, sletning og makulering.  

Vi deler oplysninger om din brug af Radiometer-websteder med tredjeparter og overfører dine oplysninger uden for Rusland i forbindelse med visse forretningsformål.  Hvis du gerne vil have flere oplysninger om disse tredjeparter og de lande, vi overfører dine personlige data til, bedes du kontakte os som beskrevet i sektionen “Dine privatlivsvalg”, så giver vi dig oplysninger om navne, placeringer på de pågældende tredjeparter samt deres rolle i forbindelse med behandlingen af dine personlige data. 

Når vi behandler dine personlige data, sikrer vi, at registrering, systematisering, akkumulering, lagring, tilpasning/ændring og genfinding af dine personlige data primært udføres i en russisk database, når disse oplysninger er indsamlet. Derefter overfører vi muligvis dine personlige data til tredjeparter, som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Radiometer implementerer de nødvendige juridiske, organisationsmæssige og tekniske foranstaltninger for at sikre alle personlige data, der indsamles gennem Radiometer-webstederne, herunder:

Begrænsning af adgang til de personlige data ud fra need-to-know-princippet, dvs. kun til personer, der har brug for de pågældende data for at udføre deres respektive opgaver;
Sikring af den fysiske sikkerhed af lokaliteter, hvor vores informationssystemer er placeret; 
Brug af hardware- og software-informationssikkerhedsværktøjer, såsom avanceret malware-beskyttelse og firewalls; og
Udnævnelse af en databeskyttelsesansvarlig. 

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere
Bekræft din konto hos Radiometer

Indtast en gyldig e-mail adresse

FORTSÆT
Ved at sende denne formular bekræfter jeg, at jeg har læst og forstået erklæringen om databeskyttelse.
Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang. Hvis du allerede er registreret, vil du blive ledt videre til Microsoft Azure AD, hvor du kan logge på med dine Microsoft Azure AD-identitetsoplysninger.
Du er allerede registreret
Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang. Hvis du allerede er registreret, vil du blive ledt videre til Microsoft Azure AD, hvor du kan logge på med dine Microsoft Azure AD-identitetsoplysninger.
Tak

Vi vil snarest muligt sende dig en e-mailinvitation til at logge på med Microsoft Azure AD

Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang.
Beklager

Det ser ikke ud til, at din e-mail er registreret hos os

Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang. Hvis din e-mail adresse ikke er registeret, så vælg FORTSÆT, og vi vil guide dig gennem logon-processen.
Vi har tidligere sendt en invitation på e-mail

Venligst klik på "Kom i gang" knappen i e-mailen for at acceptere invitationen

Radiometer bruger Microsoft Azure AD til at bekræfte kundernes adgang.
Beklager

Vi kunne ikke behandle din anmodning på grund af en kommunikationsfejl

Beklager

Det ser ud til, at denne konto ikke har adgang til portalen

Radiometer bruger Microsoft AZURE Active Directory (AZURE AD) til at bekræfte brugernes identitet.

Radiometer bruger AZURE AD til at give sikker adgang til dokumenter, ressourcer og andre tjenester på vores kundeportal for kunder og partnere.

Hvis din organisation allerede bruger AZURE AD, kan du bruge de samme identitetsoplysninger til at få adgang til Radiometers kundeportal.

Dine fordele

  • Tillader brug af eksisterende Active Directory-identitetsoplysninger
  • Enkel logon-oplevelse
  • Brug samme identitetsoplysninger til at tilgå fremtidige tjenester

Anmod om adgang

Du vil via e-mail få en invitation til at tilgå vores tjenester, når din anmodning af blevet godkendt.

Hvis du accepterer invitationen, og hvis din organisation allerede bruger AZURE AD, kan du bruge de samme identitetsoplysninger til at få adgang til Radiometers kundeportal. Ellers vil der automatisk blive oprettet en konto til dig.

Træder i kraft den 8. maj 2018

Denne online-databeskyttelseserklæring ("databeskyttelsespolitik") forklarer, hvordan vi håndterer personoplysninger, der tilvejebringes for os på websteder, mobilwebsteder, mobilapplikationer og andre digitale tjenester og produkter, der kontrolleres af Radiometer Medical ApS, Åkandevej 21, 2700 Brønshøj, Danmark, der linker til denne databeskyttelsespolitik (samlet benævnt "Radiometer-websteder"). Radiometer er den dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger i henhold til gældende lovgivning.

Denne databeskyttelseserklæring gælder ikke for Radiometer-websteder, der ikke linker til denne databeskyttelsespolitik, eller for tredjepartswebsteder, hvortil der kan linkes fra Radiometer-websteder.

Typer af oplysninger, som vi indsamler online

De typer af personoplysninger, som vi kan indsamle, mens du bruger Radiometer-webstederne, er beskrevet i dette afsnit og omfatter både oplysninger, som du tilvejebringer for os, og oplysninger, som vi indsamler automatisk, når du bruger Radiometer-webstederne.
Med henblik på denne databeskyttelseserklæring betyder "personoplysninger" oplysninger, der identificerer dig eller som med rimelighed kan bruges til at identificere dig. Eksempler på personoplysninger omfatter navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Oplysninger, som du tilvejebringer

Du behøver ikke at tilmelde dig en tjeneste eller et program for at modtage mange af de oplysninger, der er tilgængelige via Radiometer-websteder. Noget af vores indhold er dog kun tilgængeligt for tilmeldte eller identificerede brugere og vil kræve, at du opretter en profil eller tilvejebringer specifikke oplysninger om dig selv, for at tjenesten kan leveres til dig.

Personoplysninger, som du tilvejebringer, når du besøger Radiometer-websteder

Radiometer indsamler personoplysninger, som du tilvejebringer på Radiometer-websteder, for eksempel, ved køb af et produkt, for at modtage markedsføringsprodukter og -oplysninger, kontakte Radiometer-kundeservice eller svare på Radiometer-spørgeskemaer eller -undersøgelser. Dette kan omfatte:

  • Kontaktoplysninger såsom dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse
  • Registreringsoplysninger såsom dit brugernavn og din adgangskode
  • Vederlagsoplysninger, når du yder en tjeneste til Radiometer i din egenskab af sundhedspersonale
  • Beskæftigelses-, uddannelses- og andre baggrundsoplysninger, når du henvender dig om beskæftigelse hos Radiometer
  • Betalingsoplysninger (såsom bankoplysninger, betalingskortnummer, udløbsdato, leveringsadresse og faktureringsadresse)
  • Indhold, som du kan tilvejebringe (for eksempel, når du udfylder vores online-kontaktformular eller indsender andre oplysninger).

 

Personoplysninger, som du deler under andre interaktioner med Radiometer

Du kan kontakte Radiometer for at stille spørgsmål, diskutere dine bekymringer eller indberette problemer vedrørende vores produkter. Hvis du kommunikerer med eller anmoder om oplysninger fra Radiometer, bliver du muligvis bedt om at tilvejebringe dine kontaktoplysninger samt eventuelle personoplysninger, der er relevante for din anmodning.

Oplysninger, der kan indsamles automatisk

Når du bruger Radiometer-websteder, kan vi også indsamle visse brugs- og enhedsoplysninger automatisk som beskrevet nedenfor.

IP-adresse

Vi kan registrere internetprotokoladressen ("IP") for din computer eller anden elektronisk enhed, når du besøger Radiometer-webstederne. En IP-adresse identificerer den elektroniske enhed, som du bruger til at få adgang til webstederne, hvilket gør det muligt for os at opretholde kommunikation med din computer, idet du bevæger dig rundt på Radiometer-websteder, samt tilpasse indhold.

Cookies og andre sporingsteknologier

Vi indsamler også oplysninger om din brug af Radiometer-websteder gennem sporingsteknologier såsom cookies og web-beacons. En "cookie" er en unik numerisk kode, der overføres til din computer for at spore dine interesser og præferencer og for at genkende dig som en tilbagevendende besøgende. Et "web-beacon" er et gennemsigtigt grafisk billede placeret på et websted, en e-mail eller annonce, der muliggør overvågning af ting såsom brugeraktivitet og webstedstrafik. Disse teknologier hjælper med at huske dine præferencer, og giver os mulighed for at bringe dig det indhold og de funktioner, der sandsynligvis vil være af størst interesse for dig på grundlag af "clickstream"-data, der viser dine tidligere aktiviteter på Radiometer-websteder.
Vi bruger Google Display Advertising (såsom Retargeting med Google Analytics, Google Display Network Impression Reporting, DoubleClick Campaign Manager-integration, og Google Analytics Demographics and Interest Reporting) til at (1) vise dig vores annoncer på andre websteder baseret på dine tidligere besøg på Radiometer-websteder, og (2) bedre forstå vores annoncevisninger og brug af annoncetjenester. I forbindelse med Google Analytics Demographics and Interest Reporting-tjenesten, kan vi muligvis bruge oplysninger fra Googles interessebaserede annoncering eller tredjepartsmålgruppe-oplysninger (såsom alder, køn og interesser) sammen med Google Analytics for at forstå og forbedre vores markedsføringskampagner og webstedsindhold. 

Noget af vores onlineannoncering finder sted via Google Display Advertising. Som led i dette program bruger vi Google Analytics-funktioner såsom Retargeting. I forbindelse med denne funktion og andre, der tilbydes af annoncenetværk, kan vi og operatørerne af annoncenetværk, herunder Google, bruge tredjepartscookies (såsom DoubleClick-cookien) - og i nogle tilfælde førstepartscookies (såsom Google Analytics-cookien) - til at informere, optimere og vise annoncer på tværs af internettet baseret på en brugers tidligere besøg på Radiometer-websteder. Vi kan også vise dig annoncer fra nogle af vores associerede selskaber, når du besøger Radiometer-websteder. 

Du kan fravælge Google Ads ved at besøge http://www.google.com/ads/preferences. Hvis du ikke vil have, at dine oplysninger bruges af Google Analytics, kan du installere browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics på Google Analytics-fravalgssiden. 
Dette Radiometer-websted er ikke beregnet til at reagere på "do not track"-signaler modtaget fra browsere.
Hvis du vil vide mere om cookies og andre sporingsteknologier, herunder hvordan du deaktiverer dem, bedes du besøge http://www.allaboutcookies.org/. Bemærk, at nogle cookies er afgørende for funktionsdygtigheden af vores websteder, og hvis du sletter eller deaktiverer dem, vil det reducere webstedets funktionalitet.

Mobilsporing

Nogle Radiometer-websteder er tilgængelige som enten mobilapplikationer eller mobilwebsteder, som du kan bruge på din mobilenhed. Hvis du bruger en mobilenhed til at få adgang til og bruge Radiometer-webstederne, kan vi indsamle følgende mobilspecifikke oplysninger ud over de andre oplysninger, der er beskrevet ovenfor: Enheds- eller annoncerings-id, enhedstype, hardwaretype, MAC-adresse (media access control - medieadgangskontrol), international mobiludstyrsidentitet ("IMEI" - international mobile equipment identity), versionen af dit mobiloperativsystem, platformen, der bruges til at få adgang til eller downloade Radiometer-webstedet (f.eks. Apple, Google, Amazon, Windows), placeringsoplysninger og brugsoplysninger om din enhed og din brug af Radiometer-webstederne.

Oplysninger, der indsamles fra andre kilder

Vi kan kombinere oplysninger om dig fra et besøg på et Radiometer-websted med oplysninger om dig fra besøg på andre Radiometer-websteder. Vi kan også kombinere oplysninger om dig, der indsamles via Radiometer-websteder med oplysninger, som vi har indsamlet offline, samt med oplysninger, der tilvejebringes for os af tredjeparter, såsom tredjepartslisteudbydere. 

Sådan bruger vi dine oplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til at levere de produkter og tjenester, som du anmoder om, kommunikere med dig, forbedre din oplevelse på Radiometer-webstederne, generelt forbedre vores produkter og tjenester og til andre interne forretningsformål. Disse anvendelser kan også omfatte registrering, organisering, strukturering, opbevaring, tilpasning eller ændring, hentning, rådgivning, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller anden tilrådighedsstillelse, justering eller kombination, begrænsning, sletning eller ødelæggelse af personoplysninger. Personoplysningerne, som vi indsamler om dig, kan opbevares i fem år efter den seneste interaktion, som vi har haft med dig, hvorefter de kun vil blive arkiveret så længe, som det med rimelighed er nødvendigt til ovennævnte formål, i overensstemmelse med gældende love.

Levering af produkter og tjenester, som du anmoder om

Hvis du vælger at købe et produkt eller modtage vores tjenester, bruger vi de personoplysninger, som du tilvejebringer via Radiometer-websteder til at administrere dine ordrer og fakturaer, til at behandle betalinger, til at svare på dine spørgsmål, til at levere de tjenester, som du anmoder om og tilbyde en optimal kundeoplevelse.

Markedsføring

Du kan også modtage markedsføringsoplysninger fra Radiometer og relaterede associerede selskaber, såsom tilbud vedrørende Radiometer-relaterede produkter eller tjenester, invitationer til at deltage i undersøgelser om vores produkter eller meddelelser om særlige kampagner. I sådanne tilfælde bruger vi dine kontaktoplysninger og andre personoplysninger til at sende dig markedsføringsoplysninger.

Tilpassede brugeroplevelser

De personoplysninger, som du tilvejebringer, kan bruges til at oprette tilpassede tilbud, oplysninger eller tjenester, der er skræddersyet til dine interesser og præferencer. Vi kan også bruge din IP-adresse og de oplysninger, som vi indhenter automatisk gennem brug af cookies eller lignende sporingsteknologier, til at gøre vores Radiometer-websteder nemmere at bruge og navigere, samt til at tilpasse indholdet, der leveres på Radiometer-websteder ved at foregribe oplysninger og tjenester, der kan være af interesse for dig.

Forretnings- og produktforbedring

For at opdage nye fakta, der kan hjælpe Radiometer med bedre at forstå kundebehov og hjælpe med at forbedre, udvikle og evaluere produkter, tjenester, materialer og programmer. Radiometer analyserer de oplysninger, som du har tilvejebragt. Til dette formål bruger Radiometer ikke oplysninger, der kan identificere dig direkte.

Webstedsanalyse og -forbedring

Vi kan bruge de oplysninger, som du tilvejebringer, og de oplysninger, som vi indsamler automatisk om din brug af Radiometer-webstederne til at overvåge brugertrafikmønstre og -præferencer med henblik på webstedsforbedring, analyse og optimering.

Retsgrundlag for behandling

I henhold til europæiske databeskyttelseslove, skal Radiometer have et retsgrundlag for at behandle dine personoplysninger. Det retsgrundlag, der finder anvendelse i et bestemt tilfælde afhænger af, til hvilke af de specifikke formål, der er beskrevet ovenfor, Radiometer behandler dine personoplysninger:

  • I visse tilfælde kan Radiometer bede om dit samtykke til at indsamle og behandle dine personoplysninger. Hvis du vælger at give dit samtykke, kan du senere trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet "Dine databeskyttelsesvalg". Bemærk, at tilbagetrækningen af samtykke ikke påvirker behandling, der allerede har fundet sted. 
  • I andre tilfælde kan behandlingen af dine personoplysninger være nødvendig for at overholde en gældende lov eller forordning, eller til opfyldelsen af en kontrakt, som du er underlagt. Du kan muligvis ikke fravælge denne behandling, eller dit valg om at fravælge kan muligvis påvirke vores evne til at opfylde en kontraktlig forpligtelse, som vi ellers har over for dig.
  • I andre tilfælde kan Radiometer behandle dine personoplysninger baseret på Radiometers legitime interesser i at kommunikere med dig om vores produkter og tjenester, samt om videnskabelig forskning og uddannelsesmuligheder. Du har ret til at fravælge enhver sådan behandling af dine personoplysninger. Det kan du gøre ved at kontakte os som beskrevet i afsnittet "Dine databeskyttelsesvalg". 

 

Oplysninger, som vi deler

Vi deler kun dine personoplysninger med tredjeparter som beskrevet nedenfor. Vi hverken sælger eller udlejer personoplysninger til tredjeparter til deres egne markedsføringsformål.

Tredjepartsannoncering og adfærdsbaseret onlineannoncering

Du kan modtage onlineannoncer for Radiometer-produkter og -tjenester på tredjepartswebsteder og mobiltjenester, som er skræddersyet til dig, f.eks. på baggrund af oplysninger, som du tilvejebringer for Radiometer eller et tredjepartswebsted, som du besøger, eller på baggrund af din browsing-aktivitet, dine køb eller interesser. Disse typer af skræddersyede onlineannoncer kan komme gennem flere kilder, såsom følgende:

  • Vi kan dele dine ikke-identificerende oplysninger med vores annonceringstjenesteudbydere, som vi har indhentet fra cookies og andre sporingsteknologier på vores Radiometer-websteder.
  • Nogle Radiometer-websteder deltager i adfærdsbaseret onlineannoncering (dette kaldes også nogle gange målrettet annoncering eller interessebaseret annoncering). Du kan identificere disse websteder ved hjælp af linket "Annonceringsvalg" i sidefoden. Vores annonceringsnetværkspartnere kan placere og bruge cookies på Radiometer-websteder og på andre tredjepartswebsteder med henblik på at indsamle oplysninger om dine aktiviteter for at vise dig onlineannoncer, der er baseret på dine interesser. Når du får vist en Radiometer adfærdsbaseret onlineannonce, vil du se et "Ad Choices"-ikon. Hvis du klikker på ikonet eller linket, kommer du til et websted, hvor du kan administrere eller fravælge brugen af oplysninger om din browsing-historik, der bruges til levering af adfærdsbaserede onlineannoncer. Hvis du fravælger, kan du stadig se annoncer online, herunder annoncer fra Radiometer, der er baseret på andre oplysninger (f.eks. baseret på indholdet af siden, der vises, i stedet for din tidligere clickstream-aktivitet). I nogle tilfælde kan der stadig indsamles oplysninger om dine browsing-aktiviteter af disse tredjepartsannoncører, men de vil ikke bruge disse oplysninger til at vise annoncer, der er baseret på din tidligere online-browsingadfærd. Du kan også fravælge nu ved at klikke her.
  • Nogle webbrowsere kan sende "do-not-track"-signaler til websteder, som browseren kommunikerer med. Fra og med ikrafttrædelsesdatoen for denne databeskyttelseserklæring er der endnu ikke fastlagt en branchestandard for, hvordan man reagerer på disse signaler. Derfor reagerer Radiometer ikke på disse signaler på nuværende tidspunkt. Som omtalt ovenfor kan du fravælge annoncører, der bruger din browsing-historik til at levere adfærdsbaserede onlineannoncer ved at besøge adchoices.

 

Associerede selskaber, forhandlere og leverandører

Vi har forhold til leverandører og associerede selskaber, som hjælper os med at drive vores forretning, og for hvem det kan være nødvendigt at have adgang til dine personoplysninger i forbindelse med levering af tjenester til Radiometer. Vi vil ikke bemyndige disse parter til at bruge dine personoplysninger til eventuelt formål, der ikke er relateret til Radiometer og dets relaterede associerede selskabers forretning, og vi deler ikke personoplysninger fra lande, der kræver samtykke, medmindre der er indhentet passende samtykke på forhånd til deling med relaterede associerede selskaber. Vi kræver, at de håndterer dine personoplysninger i overensstemmelse med denne databeskyttelseserklæring.

Co-brandede websteder

Vi kan samarbejde med andre selskaber om at levere indhold eller tjenester til dig på et fælles eller "co-brandet" grundlag. På et co-brandet websted vises både Radiometer-logoet og co-branding-partnerens logo på din skærm. Du bør læse de individuelle databeskyttelsespolitikker for vores co-branding-partnere, da de kan være forskellige fra vores i nogle henseender. Ved at læse disse politikker hjælper det dig med at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt du skal tilvejebringe dine oplysninger for et bestemt websted.

Produktrapporter

Hvis du kontakter Radiometer vedrørende din oplevelse med et af vores produkter, kan vi bruge oplysningerne, som du tilvejebringer i rapporter, der indsendes til den udpegede offentlige tilsynsmyndighed, hvor påkrævet af os ved lov.

Juridiske rettigheder og forpligtelser

Under visse begrænsede omstændigheder skal Radiometer muligvis videregive dine personoplysninger for at overholde en lovmæssig forpligtelse eller et lovkrav, for eksempel, for at overholde rapporteringsforpligtelser over for vores tilsynsmyndigheder vedrørende sikkerheden af vores produkter, eller i forbindelse med salget eller overførslen af en af vores produktlinjer eller afdelinger, som omfatter de tjenester, der leveres via et eller flere af Radiometer-webstederne. I sådanne tilfælde træffer vi foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger i det omfang, det er muligt. Vi forbeholder os også ret til at bruge personoplysninger til at undersøge og retsforfølge brugere, der overtræder vores regler, eller som udviser adfærd, der er ulovlig eller skadelig for andre eller for andres ejendom.

Ændring til organisation

Hvis Radiometer beslutter sig for at omorganisere eller afhænde vores forretning gennem salg, fusion eller opkøb, kan Radiometer dele personoplysninger om dig med faktiske eller potentielle købere. Vi vil kræve, at eventuelle faktiske eller potentielle købere behandler disse personoplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med denne erklæring.

Beskyttelse af børns personoplysninger

Radiometer hverken indsamler eller bruger bevidst eventuelle personoplysninger direkte fra børn på Radiometer-websteder (Danaher definerer "børn" som mindreårige, der er yngre end 18 år gamle). Vi giver ikke bevidst børn tilladelse til at bestille vores produkter, til at kommunikere med os, eller til at bruge nogen af vores onlinetjenester. Hvis du er forælder og bliver opmærksom på, at dit barn har tilvejebragt oplysninger for os, bedes du kontakte os ved hjælp af en af metoderne angivet nedenfor, og vi vil samarbejde med dig om at løse dette problem.

Dine databeskyttelsesvalg

Du har ret til at se og få en kopi af personoplysninger om dig, som vi opretholder, samt at bede os om at rette unøjagtige eller ufuldstændige personoplysninger om dig. Du kan have ret til at modtage oplysninger, som du har tilvejebragt for os i et maskinlæsbart format og til at overføre de pågældende oplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også anmode om sletningen af dine personoplysninger eller begrænsningen af deres behandling, eller gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger om dig. For at søge adgang til personoplysninger om dig, for at indsende en bekymring, klage eller anmodning om berigtigelse, eller for at fravælge bestemte programmer, bedes du kontakte vores databeskyttelsesafdeling ved at klikke på linket "Kontakt os" på Radiometer-webstedet, som du bruger, ved at bruge Radiometer-kontaktoplysningerne på den Radiometer-mobilapplikation, som du bruger, eller ved at sende os en e-mail på privacy@radiometer.dk. Du kan også sende et brev til følgende adresse:

Radiometer Medical ApS
Att: Legal & Compliance (Privacy)
Åkandevej 21
2700 Brønshøj
Denmark

Datatilsynet er ansvarlig for at sikre, at databeskyttelseslovgivningen følges i Danmark. For flere oplysninger om dine databeskyttelsesrettigheder, eller hvis du ikke er i stand til at løse et problem direkte med os og ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte: 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon 3319 3200
Fax 3319 3218
E-mail dt@datatilsynet.dk

I alle meddelelser til Radiometer bedes du medtage din e-mailadresse, webstedsadressen, mobilapplikationen og/eller det specifikke Radiometer-produkt, som du tilvejebragte personoplysninger for (f.eks., Radiometer.com), og en detaljeret forklaring på din anmodning. Hvis du ønsker at slette, ændre eller rette dine personoplysninger og kontakter os via e-mail, bedes du skrive "Sletningsanmodning" eller "Anmodning om ændring/rettelse" i emnelinjen i e-mailen. Vi vil svare rettidigt på alle rimelige anmodninger og skal muligvis bekræfte din identitet yderligere for at behandle visse anmodninger.

Datasikkerhed

Radiometer opretholder rimelige tekniske, administrative og fysiske kontroller for at sikre eventuelle personoplysninger, der indsamles via Radiometer-webstederne. Der er dog altid en vis risiko for, at en uautoriseret tredjepart kan opfange en internetoverførsel, eller at nogen vil finde en måde at modarbejde vores sikkerhedssystemer på. Vi opfordrer dig til at være forsigtig, når du overfører personoplysninger via internettet, især dine finansielle oplysninger. Radiometer kan ikke garantere, at uautoriserede tredjeparter ikke får adgang til dine personoplysninger. Derfor skal du, når du indsender personoplysninger til Radiometer-websteder, overveje både fordele og ulemper.

Tredjepartswebsteder og sociale medie-plugins

Denne databeskyttelseserklæring gælder ikke for Radiometer-websteder, der ikke linker til denne databeskyttelseserklæring, eller for tredjepartswebsteder, hvortil der kan linkes fra Radiometer-websteder. Radiometer-websteder kan bruge sociale medie-plugins (f.eks. Facebooks "Synes godt om"-knap, "Del på Twitter"-knappen) for at gøre det nemt for dig at dele oplysninger med andre. Når du besøger Radiometer-websteder, kan operatøren af det sociale plugin placere en cookie på din computer eller anden elektronisk enhed, der gør det muligt for operatøren at genkende enkeltpersoner, der tidligere har besøgt vores websted. Hvis du er logget ind på det sociale mediewebsted (f.eks. Facebook, Twitter), mens du browser på vores Radiometer-websted, giver det sociale medie-plugin det pågældende sociale mediewebsted mulighed for at modtage oplysninger om, at du har besøgt vores Radiometer-websted. Det sociale medie-plugin giver også det sociale mediewebsted mulighed for at dele oplysninger om dine aktiviteter på vores Radiometer-websted med andre brugere af deres sociale mediewebsted. Disse delingsindstillinger administreres af det sociale mediewebsted og styres af dets databeskyttelsespolitik.

Adgang til vores websteder globalt

Dette websted ejes og drives af Radiometer i Danmark, men de oplysninger, som du tilvejebringer, vil være tilgængelige for vores associerede selskaber, forhandlere og leverandører i andre lande i overensstemmelse med denne politik. Derudover, hvis du besøger dette websted fra et andet land end Danmark, vil din kommunikation med os nødvendigvis resultere i overførslen af oplysninger på tværs af internationale grænser. Niveauet for retlig beskyttelse af personoplysninger er ikke det samme i alle lande. Vi træffer dog de sikkerhedsforanstaltninger, der er beskrevet i denne databeskyttelseserklæring for at holde dine oplysninger sikre. Ved at bruge dette websted forstår du, at dine personoplysninger bliver opbevaret og behandlet i Danmark og i ethvert land, hvortil vi kan overføre dine oplysninger i løbet af vores forretningsaktiviteter.

Ændringer til vores databeskyttelsespolitik

Vi bruger kun personoplysninger på den måde, der er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik, der var gældende da oplysningerne blev indsamlet fra dig eller som autoriseret af dig. Med forbehold af eventuelt gældende samtykke, forbeholder vi os dog ret til at ændre vilkårene i denne databeskyttelsespolitik til enhver tid. Eventuelle ændringer til denne databeskyttelsespolitik afspejles på denne side med en ny ikrafttrædelsesdato. Radiometer opfordrer dig til at gennemgå denne databeskyttelsespolitik regelmæssigt for eventuelle ændringer. Eventuelle personoplysninger, der indsamles ved din fortsatte brug af Radiometer-websteder, håndteres i overensstemmelse med den for øjeblikket offentliggjorte databeskyttelsespolitik.

Databeskyttelse og sikkerhed

Radiometer, sammen med dets associerede selskaber og datterselskaber respekterer dine personoplysninger, værdsætter vores forhold, og er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi forstår vigtigheden af databeskyttelse for vores kunder og besøgende på Radiometer-webstederne. Vores brug af personoplysninger er underlagt vores databeskyttelsespolitik og ved at få adgang til og bruge Radiometer-webstederne, accepterer du at være bundet af den pågældende databeskyttelsespolitik.

Du anerkender og accepterer, at når du indsender dine personligt identificérbare oplysninger til Radiometer-websteder, at selv om Radiometer har indført sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang eller opfangelse, er der ingen garanti for sikkerhed. I DET USANDSYNLIGE TILFÆLDE AF OPFANGELSE ELLER UAUTORISERET ADGANG TRODS VORES BESTRÆBELSER, SKAL RADIOMETER IKKE VÆRE ANSVARLIG FOR EN SÅDAN OPFANGELSE ELLER UAUTORISERET ADGANG ELLER EVENTUELLE DIREKTE ELLER INDIREKTE, SÆRLIGE, HÆNDELIGE ELLER FØLGEERSTATNINGER (HERUNDER TABT FORTJENESTE), SOM LIDES AF EN KUNDE ELLER BRUGER, SELVOM RADIOMETER TIDLIGERE ER BLEVET UNDERRETTET OM MULIGHEDEN FOR SÅDANNE SKADESERSTATNINGER. RADIOMETER GIVER INGEN GARANTI FOR, HVERKEN UDTRYKKELIG ELLER STILTIENDE, AT OPLYSNINGERNE FRA EN KUNDE VIL VÆRE FRI FOR OPFANGELSE ELLER UAUTORISERET ADGANG, OG GIVER IKKE NOGEN STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. HVER KUNDE ER ANSVARLIG FOR AT OPRETHOLDE FORTROLIGHEDEN AF HANS ELLER HENDES EGEN ADGANGSKODE.