Nøgletal og fakta

Radiometer udvikler, fremstiller og markedsfører løsninger til blodprøvetagning, blodgasmåling, transkutan monitorering, immunoassay-analyser og de tilhørende IT-systemer under varemærkerne ABL, AQT, TCM, RADIANCE, AQURE, PICO, CLINITUBES og QUALICHECK.

Radiometer, som har hovedkvarter i København, Danmark, blev grundlagt i 1935. I 1954 introducerede firmaet verdens første blodgasapparat på markedet.

I dag anvendes Radiometers produkter og løsninger  på hospitaler, klinikker og laboratorier i mere end 130 lande til at give information om de mest kritiske akutparametre.

 

Faktisk måles der rundt om i verden 5 blodprøver pr. sekund på et apparat fra Radiometer. Det svarer til 300 prøver i minuttet, 18.000 prøver i timen og 432.000 prøver om dagen. Det er 157.680.000 prøver som hvert år måles på et apparat fra Radiometer, et eller andet sted i verden.

 

Five samples every day

Global tilstedeværelse

  • Direkte repræsentation i 30 lande
  • Mere end 100 forhandlere dækker resten af verden
  • Produktion/forskning og udvikling i Danmark, USA, Schweiz, Finland og Polen

 

 

Radiometer World Map

Radiometer World Reach

Ejerskab

 

Radiometer er en del af Danaher Corporation’s (NYSE:DHR) biovidenskabelige og diagnostiske platform, der tilbyder et bredt udvalg af apparater, forbrugsvarer, software og serviceydelser, som anvendes til diagnosticering og til at træffe beslutninger om behandling på patologiske laboratorier, hospitaler og andre intensive behandlingsmiljøer.

HemoCue (en del af Radiometer Group), Beckman Coulter, Leica Microsystems, Leica Biosystems, Molecular Devices og AB Sciex er andre biovidenskabelige og diagnostiske firmaer, der også ejes af Danaher Corporation.

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere
Glemt adgangskode
Bruger ikke fundet
OK
Radiometeransat? Indtast netværks-ID/initialer for at ændre din adgangskode
Vi har sendt en e-mail til dig for at ændre din adgangskode
Nulstil adgansgkode
Gem
Din adgangskode er ændret
Ny adgangskode påkrævet
Venligst skift din adgangkode for at benytte MyRadiometer
Gem
Din adgangskode er ændret