Grunden til at vi gør som vi gør

Vores mission og vision

Beskriver, hvem vi er, og hvorfor vi går på arbejde hver dag.

Vores mission

At hjælpe sundhedspersonale med at træffe diagnostiske beslutninger, der redder liv

I Radiometer er vores mission at hjælpe sundhedspersonale med at træffe diagnostiske beslutninger, der redder liv.

At give sundhedspersonale den indsigt og tillid, der hjælper dem med at stille de rigtige diagnoser, som bidrager til at redde liv.

Vi er både stolte og ydmyge over, at de informationer, som vores løsninger leverer, ofte repræsenterer forskellen mellem liv og død. Og det er det, som driver os og forener os som virksomhed.

Vi er så heldige at have ambitiøse og nyskabende kolleger, som hele tiden arbejder hårdt for at imødekomme og helst overgå kundernes forventninger med nye og innovative produkter, der redder liv.

Vores vision

At forbedre global sundhedspleje med pålidelige, hurtige og nemme patientdiagnoser 

I Radiometer tager vi aldrig sundhedspleje for givet.

Hver dag testes en halv million blodprøver rundt om i verden ved hjælp af et Radiometer-apparat – det er seks prøver i sekundet, 360 prøver i minuttet og over 21.000 prøver i timen. Hvert år berøres millioner af liv af den information, som vores løsninger leverer, og derfor prøver vi at gøre vores bedste hver eneste dag.

Vi kan kun opfylde vores vision om at forbedre den globale sundhedspleje, hvis vi forstår sundhedspersonalets behov, så vi kan udvikle de rigtige produkter og løsninger. Når det gælder kritisk syge patienter, er kravene større, og det er grunden til, at vi stræber efter at levere løsninger, som er pålidelige, hurtige og lette at forstå og bruge.

Vi bygger på princippet om konstant forbedring og en ambition om at imødekomme kundernes behov for at realisere vores vision om at forbedre den globale sundhedspleje med pålidelige, hurtige og nemme patientdiagnoser.

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere
Glemt adgangskode
Bruger ikke fundet
OK
Radiometeransat? Indtast netværks-ID/initialer for at ændre din adgangskode
Vi har sendt en e-mail til dig for at ændre din adgangskode
Nulstil adgansgkode
Gem
Din adgangskode er ændret
Ny adgangskode påkrævet
Venligst skift din adgangkode for at benytte MyRadiometer
Gem
Din adgangskode er ændret