Virksomhedens sociale ansvar

Vi i Radiometer mener, at det er afgørende for de resultater, som vi opnår, at have respekt for de samfund, hvor vi driver forretning.

Vi føler et ansvar for at gøre en positiv forskel og bidrage til samfundet på en socialt ansvarlig måde i de over 130 lande, hvor vi er repræsenteret i dag.

Vores engagement i bæredygtighed betyder, at vi fokuserer på helbredsmæssige og sikkerhedsmæssige spørgsmål, genbrug, miljø og ikke mindst mennesker, som er det stof, der binder vores virksomhed sammen.

Radiometer ved, at mennesker gør en forskel. Derfor har vi taget nye tiltag op, der omfatter undervisning på jobbet, Advanced Lean Education og tekniske undervisningsprogrammer, som skal sikre, at vores medarbejdere udvikler og udvider deres viden og færdigheder.

Uden for Radiometer fortsætter vi desuden vores engagement i både lokal og global bæredygtighed. Det gør vi ved at involvere os i initiativer, der strækker sig fra at støtte socialt udsatte unge mennesker i det lokale samfund til at hjælpe med at opbygge kapacitet i sundhedssektoren i udviklingslandene.

Radiometer har tilsluttet sig United Nation's Corporate Social Responsibility (CSR) initiative, Global Compact.

Derudover er Radiometer aktivt involveret i flere partnerskabsinitiativer i udviklingslandene.

 

Download

CSR report 2015
CSR report 2014
CSR report 2013
CSR report 2011-2012
CSR report 2010

Denne hjemmeside anvender cookies

Læs mere